اگرچه ما به طور قطع نمی دانیم که چه چیزی باعث اختلالات خود ایمنی می شود، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: آیا ژن های شما می توانند احتمال ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را برای شما افزایش دهند؟پاسخ کوتاه … بله، اما …
برخی از تحقیقات صورتگرفته نشان دادهاند که کرونا بر پاسخ ایمنی دستگاه عصبی خودمختار تاثیر میگذارد و میتواند باعث بروز افت فشار خون ارتواستاتیک شود.
افتخار میکنم که با تیم خوب دکترتو، به این احساس ناب دست پیدا میکنم. مطالب مرتبط
مهمترین مکانیسم غیر اختصاصی بدن پوست است که بزرگترین اندام بدن نیز محسوب میشود. پوست به صورت فیزیکی سدی است که از ورود پاتوژنها به بدن جلوگیری میکند. بخشهایی از بدن که توسط پوست محافظت نمیشوند، مانند چشمها و دهان به وسیله مایع مخاطی، اشک و بزاق مورد محافظت قرار میگیرند.
بروز علائم دیابت نوع ۲ ممکن است چند سال طول بکشد. برخی از افراد متوجه هیچ یک از علائم آن نمیشوند.. اگرچه کودکان و نوجوانان بیشتر و بیشتر به آن مبتلا میشوند اما دیابت نوع ۲ معمولاً در بزرگسالی شروع میشود.
زمانی که فردی با استعداد ژنتیکی (یعنی فردی که نسبت به سایر اعضای جامعه احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی دارد) در معرض محرک های محیطی قرار می گیرد، گاهی اوقات می تواند منجر به ایجاد یک بیماری خودایمنی شود.
نقص ایمنی اولیه زمانی بوجود می آید علت و درمان بیماری خود ایمنی که نوزاد با کمبود یا عدم وجود آنتیبادی متولد شود.
اکثر افرادی که به فشار خون پایین مبتلا هستند نیازی به درمان ندارند. بااینحال، اگر افت فشار خون به طور ناگهانی شروع شود یا ناشی از یک بیماری زمینهای باشد، پزشک گزینههای درمانی مناسبی را به شما پیشنهاد میدهد.
در این شرایط حجم خونتان کاهش پیدا میکند و در نتیجه فشار خون نیز کم میشود. در این وضعیت ممکن است پزشک برای کمک به افزایش حجم خون و مایعات، برای شما انتقال خون و تزریق سرم را تجویز کند.
وقتی سطح فشار خونتان کاهش پیدا کند، ضربان قلب افزایش مییابد و رگهای خونی در دیگر قسمتهای بدن منقبض یا باریک میشوند تا به حفظ فشار خون کمک کنند.
به همین خاطر زمانی که صبح بخواهید بهطورناگهانی تغییر وضعیت دهید و بایستید، حس میکنید فشار خونتان کاهش پیدا کرده است.
عدم مصرف کالری کافی میتواند باعث شود بدن بافت خود را برای سوخت تجزیه کند و این امر سبب میشود که فشار خون فرد بیفتد.
گاهی اوقات فشار خون پس از صرف غذا کاهش پیدا میکند، زیرا رودهها به حجم خون بالایی برای هضم غذا نیاز دارند.
در شکل زیر مکانیسم عمل آنتیبیوتیکها در مواجه با باکتریها آمده است.